Op Stoom


Inspirerende kinderopvang

Bekijk de ondernemers
Over Op Stoom

Onze buitenschoolse opvang
School is uit, tijd voor Op Stoom! Bij BSO De Greiner zijn de mogelijkheden eindeloos. Want hier bouwen we wolkenkrabbers van karton, werken we een recept uit voor de lekkerste groentetaart ooit en maken we kunstwerken zoals je zo nog nooit eerder gezien hebt. En dat is lang niet alles! Liever even chillen? Je kind bepaalt het zelf!

Creatieve broedplaats
In het prachtige monumentale pand waarin onze BSO is gevestigd, worden we omringd door creatieve en maatschappelijke ondernemers. Wij laten ook graag onze creativiteit de vrije loop en bedenken inspirerende activiteiten. Helemaal mooi als er een Reiziger op bezoek komt. De Muziekreiziger bijvoorbeeld. Die bouwt de locatie om tot een heus concertgebouw. Tof!

Ons kinderdagverblijf
Net thuiskomen…. Zo voelt het bij kinderdagverblijf De Greiner. In de knusse en gezellige speelhoekjes gaat je kind helemaal op in zijn eigen fantasie. Drie stoelen vormen een trein met voorin meneer de machinist, de keuken is het domein van van le chef de cuisine en ook Bob de Bouwer is van de partij. De twee tuinen zijn the place to be om lekker in te ravotten en een bezoekje aan het theater waar talenten geboren worden is altijd leuk. Goed toeven he? Zo kan jij met een gerust hart naar je werk.

Contact

Voorhelmstraat 25-003
2012 ZM Haarlem

+31 023 2302004

Planning@opstoom.nl
opstoom.nl

Volg Op Stoom