BEREIKBAARHEID

De Greiner is gelegen in een woonwijk aan de rand van het centrum in de wijk Rozenprieel te Haarlem. De Greiner is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en met de auto.

Openbaar vervoer

Als u met het openbaar vervoer naar De Greiner komt, dan kunt u het beste de bus nemen naar de Tempelierstraat. Vanaf Station Haarlem vertrekken veel bussen die langs de Tempelierstraat komen. De reistijd met de bus is ongeveer tien minuten. Zie ook de website van 9292ov.nl.

Nadat u bent uitgestapt, loopt u door de Tempelierstraat naar het Houtplein. Sla direct rechtsaf en steek het Houtplein over. Op de rechterhoek ziet u het kantoor van de ABN AMRO. Loop naar dit kantoor en sla links af. U ziet hierna de hoofdingang van hotel Carlton Square. Loop langs de hoofdingang en steek over naar de Baan (tegenover het Frederikspark). Volg de Baan naar het einde van de straat. Steek hier de weg over en loop de Badhuisstraat in. Aan het einde van de Badhuisstraat slaat u linksaf. U bent nu in de Voorhelmstraat en ziet De Greiner voor u liggen.

Auto

Vanuit richting Alkmaar / Beverwijk
Volg de A9 richting Haarlem. Neem direct na knooppunt Rotterpolderplein de afslag richting Haarlem N205. Volg deze weg richting Haarlem-Zuid / Zandvoort tot u stoplichten tegenkomt. Vervolg de weg. Deze gaat na de stoplichten over in de Schipholweg. Volg de weg. Na 3 stoplichten komt u uit bij de Buitenrustbrug. Ga deze brug over en neem direct de eerste afslag rechts. U bevindt zich nu op de Rusterburgerlaan. Neem hierna de eerste afslag rechts (op de hoek ziet u New York Pizza) en u bent in de Voorhelmstraat.

Vanuit richting Amsterdam
Volg de N200 langs Halfweg richting Haarlem. Deze gaat over in de A200. Neem bij knooppunt Rotterpolderplein de afslag Alkmaar / Den Haag A9. Volg de borden richting Den Haag A9. Na het Rotterpolderplein komt u op de A9. Neem direct de eerste afslag richting Haarlem N205. Volg deze weg richting Haarlem-Zuid / Zandvoort tot u stoplichten tegenkomt. Vervolg de weg. Deze gaat na de stoplichten over in de Schipholweg. Volg de weg. Na 3 stoplichten komt u uit bij de Buitenrustbrug. Ga deze brug over en neem direct de eerste afslag rechts. U bevindt zich nu op de Rusterburgerlaan. Neem hierna de eerste afslag rechts (op de hoek ziet u New York Pizza) en u bent in de Voorhelmstraat.

Vanuit richting Utrecht
Volg de A9 richting Haarlem. Neem de afslag Haarlem – Zuid / Zandvoort N205. Volg deze weg richting Haarlem-Zuid / Zandvoort tot u stoplichten tegenkomt. Vervolg de weg. Deze gaat na de stoplichten over in de Schipholweg. Volg de weg. Na 3 stoplichten komt u uit bij de Buitenrustbrug. Ga deze brug over en neem direct de eerste afslag rechts. U bevindt zich nu op de Rusterburgerlaan. Neem hierna de eerste afslag rechts (op de hoek ziet u New York Pizza) en u bent in de Voorhelmstraat.

Parkeren bij de Greiner

De directe omgeving van De Greiner valt binnen een parkeervergunning-gebied. U kunt dus niet zomaar uw auto parkeren. Er wordt regelmatig gecontroleerd!

Parkeerplaatsen

Op loopafstand van De Greiner zijn een aantal parkeerplaatsen met parkeermeters te vinden. Bijvoorbeeld aan het begin van de Kleine Houtweg. Als u hier parkeert kunt u lopend via de Badhuisstraat, of de Krelagestraat De Greiner bereiken.

Parkeergarage Houtplein

Op ongeveer 5 minuten loopafstand van de Greiner is parkeergarage Houtplein gevestigd. Parkeren is hier mogelijk voor zo’n € 2,- per uur. Het adres van parkeergarage Houtplein: Wagenmakerslaan 1, 2012 DJ Haarlem.

Als u de parkeergarage verlaat loopt u naar de ingang van hotel Carlton Square. Loop vervolgens over de Baan (tegenover het Frederikspark) naar het einde van de straat. Steek hier de weg over en loop de Badhuisstraat in. Aan het einde van de Badhuisstraat slaat u linksaf. U bent nu in de Voorhelmstraat en ziet De Greiner voor u liggen.

De Greiner Haarlem

De Greiner Haarlem

De Greiner

De Greiner Haarlem

De Greiner Haarlem

Werkplaats voor creatieve en maatschappelijke ondernemers
(C) DeGreiner.nl - Colofon - yMere