Vereniging de Greiner


Belangenvereniging voor huurders


Wat is Vereniging De Greiner?
Vereniging De Greiner komt op voor de belangen van de gebruikers van het bedrijfsverzamelgebouw De Greiner die lid zijn van de vereniging.

Het bestuur van de vereniging vertegenwoordigt de gebruikers bij het behartigen van deze belangen. Zo voert het overleg met de verhuurder, gemeente en andere organisaties,. Daarnaast zet (het bestuur van) de vereniging zich in voor een goede relatie tussen de leden van de vereniging en de andere gebruikers van het gebouw De Greiner en stimuleert de cohesie tussen hen en de betrokkenheid tot elkaar en (de functie van) het gebouw. Daarbij organiseren wij activiteiten die het gebouw De Greiner een identiteit verlenen in het belang van de huurders en gebruikers.de

Het bestuur van de vereniging bestaat uit Michel van Ruyven (voorzitter, ruimte 25.102), Alex van Heezik (penningmeester, ruimte 25.209), Ivar Hamelink (ruimte 25.208) en Hans Peter Föllmi (ruimte 23.103).

Wil je lid worden van de vereniging stuur dan een e-mail naar info@degreiner.nl of loop even langs bij één van de bestuursleden van De Greiner. De kosten voor het lidmaatschap bedragen per jaar €50,- p.p.

Jouw pagina op De Greiner website
Heb je een vraag over je eigen pagina, of wil je een eigen pagina op De Greiner website? Neem dan contact op met Michiel Vergunst van Hollands Lof. Telefonisch via 023 – 534 59 59 of per e-mail: m.vergunst@hollandslof.nl