koffiebar kohi

KOHI koffie


de koffiebar in De Greiner

Bekijk de ondernemers
De koffiebar is een gezellige ontmoetings- en ontspanningsplek, toegankelijk voor zowel de ondernemers in het pand, als buurtbewoners en voorbijgangers.

Werken met eerlijke producten uit een zo kort mogelijke keten doen we het allerliefst. De koffiebonen worden direct ingekocht bij koffieboeren in Oeganda door onze koffiebrander Gosling Coffee. De volle melk van zuivelboerderij Westerhoeve voor de lekkerste cappuccino, komt van Holstein koeien die grazen in Haarlemse weide.

Niet alleen voor goede koffie ben je hier aan het goede adres; zoete en hartige baksels met een goed verhaal kun je hier ook vinden. Veel verse producten, zoals groente en fruit, halen het niet tot in de Nederlandse keuken. Onze leverancier Instock Market redt deze producten van de verspilling en zorgt ervoor dat deze onverkochte producten alsnog gebruikt kunnen worden. Groente en fruit met een rimpeltje of deukje, een afwijkende vorm of simpelweg een overschot: in de vorm van een tosti of brownie smaakt het net zo goed! Zo dragen we gelijk bij aan een circulaire economie.

Contact

Voorhelmstraat 25-001
2012 ZM Haarlem

+31 6 400 355 71

hi@kohikoffie.nl
www.kohikoffie.nl

Volg KOHI koffie