Curly X Straight


Creative Studio

Bekijk de ondernemers
Curly and Straight

Een designstudio met meer dan 10 jaar ervaring.


Curly and Straight, klinkt als een kapsalon, maar dat zijn we niet. Wij zijn Esmee van Loon (degene met de krullen) en Willemijne van Zelst (met steil haar). Ook in karakter zijn we twee contrasterende persoonlijkheden. Je zou denken dat dit tot ruzie leidt, maar juist onze verschillende achtergronden en benaderingen brengen het beste in elkaar naar boven.

Met een combinatie van strategie en artistieke aanpak, samen met onze uitgebreide ervaring, creëren we effectieve visuele content die niet alleen de cultuur en de kern van een merk, product of bedrijf weerspiegelt, maar ook een boeiend verhaal vertelt. Dankzij deze benadering helpen wij merken en ondernemingen zich te onderscheiden van de rest.

Natuurlijk werken we hierin niet in ons eentje. In onze 'kapsalon' verwelkomen we voortdurend creatieve professionals en freelancers. Op die manier kunnen we voor elke opdracht de juiste expertise inschakelen. Of het nu gaat om een volledige make-over of een kleine aanpassing. Met behulp van deze vakexperts kiezen we de juiste benadering. Zo ontstaat jouw unieke en authentieke verhaal met een onderscheidende uitstraling, waardoor je opvalt.

Contact

Voorhelmstraat 23-105
2012 ZM Haarlem

+31 6 48 23 82 61

info@curlyandstraight.nl
www.curlyandstraight.nl

Volg Curly X Straight