202

Scholen met Succes

Onderzoek- en communicatiebureau voor het onderwijs

Scholen met Succes is een onderzoek- en adviesbureau voor het onderwijs. Al 30 jaar helpen wij scholen bij het creëren van marktsucces door middel van onderzoek, profilering en effectieve in- en externe communicatie.

In 1985 is Scholen met Succes opgericht door Ronald Dulmers met als doel scholen te helpen met hun marketing-, communicatie- en organisatievraagstukken. Samen met zijn adviseurs introduceerde hij marketing in het onderwijs. In 1999 starten de Tevredenheidpeilingen en neemt het bedrijf haar intrek in de Greiner. De peilingen onder ouders, leerlingen en personeel zijn een belangrijke pijler voor het bedrijf. Deze worden bij meer dan 1700 scholen in heel Nederland afgenomen. Hiermee mag Scholen met Succes zich marktleider op het gebied van Tevredenheidspeilingen in het basisonderwijs noemen.

Na de renovatie van het gebouw neemt Scholen met Succes in 2010 opnieuw intrek in De Greiner. Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot 8 bevlogen medewerkers en betrekken we een ruimte op de 2de etage. Vanuit deze prachtige locatie worden de Tevredenheidspeilingen verzorgd en ondersteunen we scholen en schoolbesturen bij het bereiken van succes in de markt door middel van effectieve in- en externe communicatie:

  • Assisteren bij het ontwikkelen en/of versterken van het schoolprofiel
  • Verzorgen van vormgeving en productie van communicatiemiddelen (folders, website, schoolgids)
  • Ondersteuning bij het ontwikkelen van logo of huisstijl

Voor meer informatie kijkt u op scholenmetsucces.nl

Voorhelmstraat 25.202 2012ZM Haarlem
info@scholenmetsucces.nl 023-5341158 www.scholenmetsucces.nl

Direct contact met Scholen met Succes

Werkplaats voor creatieve en maatschappelijke ondernemers
(C) DeGreiner.nl - Colofon - yMere