Op Stoom

BSO Greiner

Kinderopvang Op Stoom
Op de begane grond van ‘De Greiner’ heeft Op Stoom fantastische ruimtes omgetoverd tot KDV en BSO paradijs. Hier kunnen de kinderen hun hart ophalen. Naast deze fijne ruimtes hebben ze meer mogelijkheden. Ze hebben een eigen gymzaal en maar liefst twee tuinen waar genoeg te ontdekken valt.

Kinderdagverblijf
Op Stoom heeft een duidelijke visie op hoe er wordt omgegaan met baby’tjes, ze krijgen letterlijk de ruimte. En is je kind wat groter dan worden de speelhoekjes ontdekt. Vaak samen met een vriendje. Ze worden heuse Kapla-architecten in de bouwhoek of sierlijke prins(ess)en in de verkleedhoek. Op Stoom biedt veel activiteiten aan en hebben eindeloos geduld met uw kind. ‘Zelluf doen’, daar houdt op Stoom van!

Naschoolse opvang
Er is niets leukers dan samen met vriendjes en vriendinnetjes na schooltijd verder spelen. Elke dag op de BSO maakt Op Stoom er een feest van. Zo worden er hutten gebouwd in de tuin of gymzaal, gaan ze op pad naar de Hout, bouwen robots of verkleden de kinderen tot echte ridders en jonkvrouwen. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om lekker te chillen, een boekje te lezen of je favoriete bordspel te spelen.

Reizigers op bezoek
Op Stoom krijgt regelmatig bezoek van Reizigers. Zowel op het KDV als op de BSO. Dit zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme, bijvoorbeeld koken, muziek, sport of natuurkennis. De Kookreiziger maakt samen met de kinderen een heerlijke smoothie en de Sportreiziger bouwt de locatie om tot een grote apenkooi. Hoe cool?!

Openingstijden
Het kinderdagverblijf is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.45 tot 18.15 uur, ook de naschoolse opvang is tot 18:15 open (in 2017 zijn we geopend van 7.30 tot 18.30 uur). Tussen Kerst en Oud en Nieuw is Op Stoom geopend.
In 2017 is Op Stoom de dag na Hemelvaart en in de week tussen Kerst en Oud en Nieuw gesloten.

Inschrijven
Inschrijven kan hier.

Meer informatie
Kun je vinden op www.opstoom.nl. Heb je vragen over de locatie of over de beschikbaarheid? Mail dan naar planning@opstoom.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 023 – 2302004.

Voorhelmstraat 25 2012ZM Haarlem
bsogreiner@opstoom.nl 023 – 2302004 www.opstoom.nl

Direct contact met Op Stoom

Werkplaats voor creatieve en maatschappelijke ondernemers
(C) DeGreiner.nl - Colofon - yMere