301

Noon Design

Websites & Merken

Helderheid. Als er iets is wat goede sites met elkaar gemeen hebben, dan is het helderheid. Het zorgt dat bezoekers het vinden, er blijven en terugkomen. Dat klinkt misschien heel makkelijk, maar in de praktijk blijkt dat talloze sites het toch niet lukt. Omdat de materie te ingewikkeld is. Of omdat de site vele doelgroepen moet bedienen. Of omdat er een uitgebreid bestelsysteem achter moet zitten. Het zijn allemaal factoren die een site al snel ingewikkeld maken, maar vaak onmisbaar zijn voor het functioneren ervan. Noon Design verstaat als geen ander de kunst om zo’n complexe site toch luchtig aan te laten voelen. Want hoe doordacht en groots een site ook is, de gebruiker hoeft daar niets van te merken. Pas als een site vriendelijk en intuïtief aanvoelt, voelen mensen zich er thuis.

Als u denkt dat grote sites door grote bedrijven gemaakt moeten worden, dan zult u aangenaam verrast worden door Noon Design. We houden het liever overzichtelijk. U praat met de mensen die voor u aan het werk gaan. Een klein team dat niet bang is om de handen vuil te maken. En in staat is om een flinke site te ontwerpen en neer te zetten, van begin tot eind.

Noon Design is opgericht door Jos Koch. Hij heeft uitgebreide ervaring met interactieve media en heeft o.a. bij Lost Boys zijn sporen verdiend. Het geeft u de unieke kans om een onderscheidende site te krijgen die echt iets voor uw merk doet. Hoe dat uitpakt, ziet u op deze site. Maar nog liever raken we met u aan de praat over hoe we ú kunnen helpen. Hoe we uw site kunnen geven wat het verdient: helderheid.

Noon Design werkt voor
42 Windmills, Achtung, Amber Alert, Anymobile, Baobab, Beleggingsflits, Baker & McKenzie, Bex, Boutriba, Direct Wonen, Drogisterij.net, Fagron, Gemeente Amsterdam, Globe Reisbureau, GNR8, GSG Architecten, HotelSpecials, KNVB, Kras, Kroese, KPMG, Lost Boys, Nationale Vacaturebank, Netexpo, Newzoo, Nike, Nivel, Nuon, Oad Reizen, RTL, Ombudsman, O’neill, Pathe, Poort80 Raad van State, Realmee, Red Urban, Seat, Simyo, Sita, Staal Bankiers, Struik, De Stulp, Talpa, TBWA, TechniekTalent, Tempo Team, TomTom, Vergelijk.nl, Versatel, Volkswagen, De Wedstrijden.

Binnenkijken

View Larger Map

Voorhelmstraat 25.301 2012ZM Haarlem
jos@noondesign.nl 023-5328435 www.noondesign.nl

Direct contact met Noon Design

Werkplaats voor creatieve en maatschappelijke ondernemers
(C) DeGreiner.nl - Colofon - yMere